House Mannequin – Can You Dig It ? (House Mannequin 1) – 7/10


Yes, I can on vastus. Järjekordne uus leibel, esimene väljaanne, infoks vaid tempel. “Can You Dig It?” täidab 45se kiirusega esimese poole, kandes endas disco ning easy listeningi hõngu, sisse on sämplitud jänkimaa trubaduuri (Burt Bacharach?) ning meeleolu viib mõtted Dallase ja Dünastia aegadesse.
Teise poole “Space Police” on kuidagi väga tuttav – ah jaa, Black Devil teeb ju sarnast asja ning hulga kauem. Plagiaadikaebuseni päris ei lähe, disko jätkub. Viimane, “Good Caves” kannab arusaamatut pealkirja ning annab doosi eksootikat, kas võiks see olla bhangra cosmic või miski muu – igal juhul seda pidu peetakse Indias ning vürtsikalt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.