KUUM suvi 1995: Siim Nestor Liivimaa elektroonikast – Neuron Phase, Lu:k, Drone jt

[This post in Estonian only, about the mid-1990s electronic music scene in Estonia as featured in KUUM magazine in the summer of 1995.]

Becki miniposter ja Mr Lawrence’i või Vennaskonna feature oli väärt lugemine, kuid ajakirja KUUM 1995. aasta suvenumbrist jäi kõigepealt silma Siim Nestori ülevaade Liivimaa elektroonikast. Jutuks Neuron Phase, Lu:k, Drone ja teised tegelased Põltsamaast lõuna poole, aga ka Eesti elektroonika skene tervikuna.
KUUM oli Pirita linnaosas Erik Morna juhtimisel ilmunud ajakiri, mis interneti-eelsel ajastul oli asendamatu infoallikas kohaliku ja piiritaguse moodsa muusika kajastamisel ning andis välja ka mõned kohalike artistide kassetid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.